Harinera La Meta

Farines panificables


REPOSTERIA · BRIOIXERIA · DE FORNER

trigo
Cuidem al màxim la selecció de les millors varietats de blat i fabriquem els estàndards de farina següents per cobrir les necessitats del forner.
Podem fer qualsevol farina a mida en funció de les necessitats i les especificacions del client, sempre sota la més estricta confidencialitat.
image

Reposteria

Veure més
image

Brioxeria

Veure més
image

De forner

Veure més

Repostería

Farines per a l’elaboració de tot tipus de rebosteria.

Fluixa

MÍN. MÀX.
W 90 115
P/l 0,4
Proteïna 10,5
Gluten sec 8
Absorció 52

Galetera

MÍN. MÀX.
W 115 130
P/l 0,45
Proteïna 10
Gluten sec 7,3
Absorció 53
image

Brioixeria

Farines destinades a l’elaboració de productes amb un alt contingut en greixos i sucres, tota mena de pasta de full i pans de motlle.

Especial força

MÍN. MÀX.
W 290 320
P/l 0,95
Proteïna 12,75
Gluten sec 9,7
Absorció 58

Gran força

MÍN. MÀX.
W 350 380
P/l 1,2
Proteïna 13,4
Gluten sec 10,3
Absorció 60

Volcà

MÍN. MÀX.
W 380
P/l 1,5
Proteïna 14,5
Gluten sec 11
Absorció 61

1956

MÍN. MÀX.
W 450
P/l 0,8 2
Proteïna 16,5 18
Gluten sec 13 14
Absorció 62

De forner

Farines destinades a processos artesanals, tant per fer pa directament com per a pa precuit.

Florentina

MÍN. MÀX.
W 135 160
P/l 0,5
Proteïna 10,2
Gluten sec 7,5
Absorció 53,5

Iberia

MÍN. MÀX.
W 150 160
P/l 0,7
Proteïna 10
Gluten sec 7,3
Absorció 54,2

BB

MÍN. MÀX.
W 155 165
P/l 0,7
Proteïna 10
Gluten sec 7,3
Absorció 54,2

Protectora

MÍN. MÀX.
W 160 175
P/l 0,7
Proteïna 10
Gluten sec 7,3
Absorció 54,2

BBB

MÍN. MÀX.
W 170 195
P/l 0,7
Proteïna 10,2
Gluten sec 7,5
Absorció 54,5

Ilerda

MÍN. MÀX.
W 195 220
P/l 0,75
Proteïna 10,7
Gluten sec 8
Absorció 55,5

Farina amb segó

MÍN. MÀX.
W 195 240
P/l 0,9
Proteïna 12
Gluten sec 8,3
Absorció 55,5