Harinera La Meta

QUALITAT

trigo
El grup HARINERA LA META està compromès amb el desenvolupament sostenible de la societat en què duu a terme la seva activitat; per això, els seus objectius principals són oferir un servei que satisfaci els clients, a un preu competitiu i amb el nivell més alt de qualitat i seguretat alimentària.
  • Calidad
  • Calidad
  • Calidad
  • Calidad
  • Calidad
  • Calidad

QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTÀRIA

Es treballa amb un sistema integrat de gestió (SIG) documentat, el qual es basa en les normes ISO 9001:2008 i ISO 22000:2005.
La Direcció subministra els recursos humans, tècnics i d’organització necessaris i apropiats per desenvolupar les activitats que fa tant dins com fora de les seves instal·lacions.

La Direcció d’HARINERA LA META dona a conèixer aquesta política de qualitat i seguretat alimentària a totes les persones de l’empresa, i també a totes les que hi tinguin alguna relació. Per tant, amb aquesta política estableix el marc de referència que promou la cooperació de tots els que tenen vincles amb l’empresa per al compliment dels seus objectius.

Per assolir l’objectiu d’aquesta política, el grup HARINERA LA META es compromet amb les directrius següents:

  • Complir amb la legislació i la reglamentació vigents i amb altres requisits acordats mútuament amb els clients.
  • Fer les inversions necessàries per formar el personal, per millorar les seves instal·lacions i per dotar-se dels mitjans requerits per assolir els programes de millora contínua de qualitat i seguretat alimentària.
  • Difondre la política de l’empresa, sensibilitzant el personal perquè col·labori a aconseguir els objectius plantejats en tots els àmbits.
  • Potenciar la imatge de l’empresa.
  • Disposar de l’estructura organitzativa adequada.
  • Incrementar la productivitat basada en l’organització i l’aprofitament òptim dels recursos.
  • Reduir els costos mitjançant la detecció i la correcció de les no-conformitats.
  • Millorar les relacions entre client i proveïdor, motivant-ne la integració per aconseguir plegats els objectius de la política de l’empresa.
  • Establir una millora contínua del programa de prevenció de riscos laborals, potenciant la seguretat i la salut del personal, dotant-lo de la capacitació i l’equipament necessaris per al desenvolupament de la seva activitat.
  • Revisar periòdicament aquesta política de qualitat i seguretat alimentària amb l’objectiu d’assegurar-ne la vigència.
image image